Útjára indul az MKK blogja
2017. február 13. írta: Budapest HBF

Útjára indul az MKK blogja

A Magyar Közlekedési Klub 1991 óta azon dolgozik, hogy a magyar közlekedés fenntartható módon fejlődjön, a társadalom mobilitási lehetőségei bővüljenek anélkül, hogy a környezetünket közben felemésztenénk. Az eltelt időszak alatt számtalan projektben vettünk részt főként a vidéki térségekben, és rengeteg szakmai tanulmányt is publikáltunk. Mostantól az MKK a napi aktualitásokat tartalmazó facebook-oldal mellett a blog.hu-n is jelen lesz. A korábban a honlapon megjelenített közleményeinket, és hosszabb szakmai cikkeinket is itt lehet majd megtalálni.

Valamennyi itt megjelenő írás, vélemény vitaalap is egyben. Ezért kérjük a blogunk és a facebook-oldalunk látogatóit, hogy mindenképpen osszák meg velünk a gondolataikat kommentek formájában, hogy mi is megismerjünk minél több nézőpontot!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozlekedesiklub.blog.hu/api/trackback/id/tr5412141963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása